• Onze Zonnestudio

    Bij het betreden van onze zonnestudio begeeft u zich in een ware luxe, moderne en hygiënische zonnestudio met een heerlijk relaxte lounge-ambiance. Zonnen doet u bij ons onder de modernste zonnebanken van Ergoline die zijn voorzien van de laatste trends en technologieën. Wij beschikken over de Ergoline Evolution 600 en Prestige 1100 banken die o.a. beschikken over waternevel, geuraroma en een digitaal muzieksysteem waarop u uw eigen muziek kunt beluisteren. Het paradepaardje in onze zonnestudio zijn onze Ergoline Prestige 1600 banken. Dit is de meest luxe zonnebank uit de Ergoline lijn en de absolute top onder de zonnebanken.

    SUNSATION staat voor 'veilig en verantwoord zonnen' waarbij wij de wettelijke EU 0.3 norm handteren en zijn uitgerust met het FeBeSol kwaliteitslabel. Zo voeren wij bij iedere nieuwe klant een intake en huidmeting (huidtype bepaling) uit voor het behalen van het beste bruiningsresultaat en het verantwoord laten zonnen. Wij beschikken uitsluitend over gekwalificeerd en getraind personeel voor de beste adviezen.

    U kunt bij ons ook terecht voor in- en outdoor bruiningsproducten van Australian Gold. Onze medewerkers geven u graag alle info op het gebied van huidverzorging. Op onze productpagina geven wij u alvast een indruk van ons assortiment aan huidverzorgingsproducten.

  • Prestige 1600

  • Onze Ergoline Prestige 1600 banken staan voor de nieuwste technologieën, gepaard met het allerhoogste comfort. Ons topmodel is o.a.voorzien van Hybrid Performance en Beauty Light LED's technologie voor een perfecte bruining en huidverzorging zonder compromis. De unieke combinatie van UV en rood licht maakt een bijzonder mooie en diepe bruine kleur met gelijktijdige huidverzorging mogelijk. Middels de Personal Sunstyle functie ontvangt u uw persoonlijke gewenste kleur. De complete Wellness-faciliteiten van deze top bank, inclusief de gemakkelijk te bedienen Bluetooth® -verbinding, bieden luxe op het hoogste niveau!

  • Prestige 1100

  • Evolution 600