• Behandeling: Microdermabrasie

 • BRAZY: ONZE NIEUWSTE MICRODERMABRAZY-TECHNOLOGIE!

  Hi, aangenaam! Dit is Brazy. Onze nieuwste aanwinst in de salon. Brazy helpt ons om te zorgen dat u straks met een gezonde en jonger ogende huid de deur uitloopt. Laat u niet misleiden door zijn knappe looks, want Brazy is een kei in zijn vak: microdermabrasie wel te verstaan. Dat komt door die ongelofelijk sterke motor in zijn lijf: die zorgt ervoor dat de microkristallen hun werk optimaal kunnen doen. Bovendien weet hij als geen ander wat hygiëne is.

 • Nog even over Microdermabrasie

  Microdermabrasie is dé manier om uw huid op een veilige manier mechanisch te peelen. Talloze minuscule kristallen van aluminiumdioxide, allemaal in een achthoekige vorm, worden onder vacuüm en met behulp van een smal ‘zuigertje’ over de huid geblazen en meteen met de dode huidcellen opgezogen. Geheel pijnloos. Deze kristallen zijn ontzettend hard alleen diamant is harder! en zijn onoplosbaar. Hierdoor kunnen ze de huid niet verstoppen. Een allergische reactie is niet mogelijk, dus iedereen kan genieten van deze behandeling.

  Wat doet Brazy dan precies voor U?

  • Hij verwijdert dode huidcellen
  • Verbetert de bloedcirculatie
  • Versnelt de celdeling
  • En stimuleert de aanmaak van collageen en elastine
  • Zodat u een gladdere, stevigere en frisse huid krijgt

  Brazy is de ideale voorbereiding voordat u een voedende behandeling in ons salon krijgt. Dankzij de microdermaBRAZY- behandeling staat de huid namelijk open om alle geode voedingsstoffen te kunnen ontvangen. Deze nabehandeling is een essentiële stap om de huid snel te laten herstellen en het resultaat te optimaliseren.

  TIP!

  Breng na de behandeling om de twee uur een SPF50 aan om de schade van UV-straling te weren. Sowieso is het beter om de eerste twee weken niet in de directe zon te komen. 

  Zeker als u deze behandeling in een kuurvorm neemt, dus zo’n zes tot acht keer met tussenpozen van tien tot veertien dagen en met een onderhoudsbeurt eens in het kwartaal, zult u zien dat uw huid er veel egaler, stralender, jonger en zuiverder uitziet. Niet schrikken als Brazy u dus een knipoog geeft zodra u weer naar huis gaat…