• Medik8 is het eerste groene cosmetische merk welke alleen verkrijgbaar is bij dermatologen, cosmetische chirurgen, medische klinieken en skin care specialisten.

  Medik8 maakt alleen gebruik van farmaceutische kwaliteits-ingrediënten en klinisch bewezen technologieën. Vernieuwende toepassing van peptiden, antioxidanten en geavanceerd gebruik van nanotechnologie zorgen voor een diepgaande werking.

  Het “groene” van Medik8 wordt gekenmerkt door:

  • Bio ingrediënten
  • Groene chemieverwerking
  • 100% zeepvrij
  • SLES, SLS en sulfaatvrij
  • Géén agressieve reingingsmiddelen
  • 100% parabenenvrij
  • FSC goedgekeurde verpakkingen

  De uitdaging van Medik8 is dat de producten gemaakt worden met de meest effectieve ingrediënten zonder agressieve benadering met 100% garantie en resultaat.

 • Medik8 producten lijn bestaat uit:

  • Reinigings serie; Geavanceerde reinigers voor elk soort huidtype
  • Prevent serie; Antioxidant formule, welke uniek is in de wereld
  • Correct serie; Stabile Retinol formule en een BOTOX alternatief serie zonder injecties
  • Hydra8 serie; Anti-aging pro collageen hydrafactoren van dag -en nachtverzorging
  • Peelings; 4 soorten peelings, facial, licht, medium en een oogpeeling. Deze peeling hebben een nieuwe werking door het gebruik van PHA’s (Poly Hydroxy Acid). Deze vallen n.l. trager uit waardoor deze peelings milder en geleidelijker de huid indringen dan de traditionele peelings
  • Medik8 Titanium dermaroller alias Skin Needling; Deze dermaroller wekt de collageensynthese op door microgaatjes te maken in de opperhuid zonder de integriteit ervan aan te tasten, zonder langdurig herstel, zonder grote kans op complicaties

  Sterren als Catherina Zeta Jones, Simon Cowell en Halle Berry zijn verrukt over de resultaten. Onafhanelijk schoonheidsadviseur John Gustafson verkondigde dat de resultaten de verwachtingen zelfs overtroffen.

  Kortom Medik8 laat u er zichtbaar jonger uitzien met nieuwe innovatieve producten waar geen naalden of plastisch chirurgie aan te pas komt.

 • VYON is hét merk voor huidverbetering. VYON staat voor functionele huidverzorging en biedt individualiteit en exclusiviteit voor alle huidtypes en een huidverzorging afgestemd op de behoeften van het gezicht en lichaam. Door jarenlange ervaring in de schoonheidsbranche heeft VYON producten ontwikkeld met veel actieve ingrediënten in hoge concentraties om de gewenste resultaten op een doelgerichte manier te bereiken.

  Het unieke concept biedt een synergetisch gestructureerd productportfolio gedefinieerd door zeven verzorgingslijnen. Met de producten uit deze verzorgingslijnen heeft VYON intensieve behandelingen ontwikkeld voor een zichtbaar jongere en mooiere huid in een paar weken.

  Alle producten van VYON worden ontwikkeld en geproduceerd in streng geselecteerde high-tech laboratoria in Duitsland. Hierdoor hebben zij grote controle over de productontwikkeling en kunnen ze de kwaliteit blijven garanderen. Alle ingrediënten worden getest, geïnspecteerd en goedgekeurd door onafhankelijke instituten.

  Onderstaand een kleine greep uit ons assortiment VYON huidverbeteringsproducten:

 • VYON PEEL & WHITE

  Licht beschadigde en verouderde huid kan gekenmerkt worden door kleine en grotere keranisatieaandoeningen, door diepe rimpels, hyperpigmentatie, verkleuring en ouderdomsvlekken. Een zachte methode voor de egalisatie en vernieuwing van de licht beschadigde en verouderde huid is het gebruik van AHA producten. Door het gebruik van verzorgende cosmeceuticals met fruitzuren kan de epidermis sneller herstellen en de huidstructuur verbeteren.

 • AHA Cream

  Een lichte crème op basis van de nieuwste fruitzuren, anti-oxidanten en hydraterende werkstoffen om te peelen met synergetische effecten voor verfijning en verbetering van de huidstructuur. (50ml)

 • VYON REDOX

  VYON Redox is een krachtige verzorging die de celstructuur en celregeneratie ondersteunt en dus invloed heeft op de egale teint. Het principe van de Redox lijn is gebaseerd op de cosmeceutische huidverzorging, die de veroudering van de huid met een unieke combinatie werkzame stoffen tegen gaat. De serie is synergetisch opgebouwd en biedt anti-aging, anti-oxidant, anti-fotoveroudering, anti-inflammatoire en huidcelontwikkeling.

 • 24H CREAM

  Lichte, regenerende 24H crème geeft de huid nieuwe energie, hydrateert, vermindert lijntjes en rimpels en laat de teint er egaal, fris en stralend uitzien. Gedurende de dag beschermend en tijdens de nacht herstellend. (50ml)

 • VYON CELL GUARD

  Cell Guard is een krachtige leeftijdscontrole lijn. Zeer krachtige actieve ingrediënten herstellen en reguleren de huidcelfuncties, bouwen aan een actieve en gezonde huidstructuur en verbeteren het vochtgehalte en de voedingsstoffen van het weefsel.

  Vanwege de diepe toevoer van werkzame voedingsstoffen en water wordt de huid geregenereerd vanuit de kern. De teint wordt egaal en stralend.

 • NIGHT CREAM

  Rijke nachtcrème uit de leeftijdscontrole lijn. Het vertraagt het verouderingsproces door de cellen te activeren om celbescher-ming en celvernieuwing te optimaliseren. Actieve ingrediënten helpen het collageen- en elastan-niveau te optimaliseren en om lijntjes en rimpel te minimaliseren. Waardevolle ingrediënten verster-ken deze crème met sterk hydra-terende eigenschappen. (50ml)

 • DAY CREAM

  Licht regenererende dagcrème geeft de huid nieuwe energie, hydrateert en vermindert lijntjes en rimpels waardoor de teint egaal, fris en stralend wordt. Gedurende de dag is de crème beschermend en herstellend. In dit unieke product ontvouwen de vele actieve ingrediënten zich tot een dynamische huidverzorgingscyclus. Veeleisende huid krijgt zo de zorg die het nodig heeft. (50ml)

 • NECK & DÉCOLLETÉ

  Evenwichtige, gemakkelijk absorberende crème voor een meer jeugdige halslijn. Zichtbare leeftijd- en zongerelateerde pigmentatieproblemen worden verminderd en de ontwikkeling wordt tegengegaan. Tegelijkertijd wordt overtollige keratinisatie  losgemaakt en volledig gehydrateert. Bij regelmatig gebruik wordt de huid strakker, steviger en ziet er gelift uit. (50ml)

 • VYON REFINING

  Imperfecties van de huid en onreinheid karakteriseren een probleemhuid. Typische kenmerken zijn teveel talg, roodheid, een olieachtige glans en vergrote en verstopte poriën. De taak van VYON Refining is de gerichte reiniging van de huid voor een gelijkmatige afschilfering van het huidoppervlak om verstopte poriën te bevrijden, onzuiverheden te verwijderen en om de huid naar een gezonde staat te brengen.

 • FLUID

  De vloeistof vervult verschillende huidverzorgingstaken. Enerzijds vermindert het ontstekingen aan de huid en de overmatige vorming van talglipiden, anderzijds verbetert het de    huidelasticiteit. (50ml)

 • VYON SPECIALS

  Vooral in deze tijd wordt de huid blootgesteld aan een toenemende overbelasting van irritaties veroorzaakt door invloeden zoals smog, milieuvervuiling, ongezonde levensstijl en toenemende UV-straling. VYON heeft deze bijzondere unieke  Specials ontwikkeld voor elk huidtype, ze voldoen aan elke huidverzorgingswens. De complementerende producten zijn op elkaar afgestemd om  te worden gecombineerd met het hele assortiment van VYON.

 • MAT & SEAL

  Mat & Seal verlengt de levensduur van de cellen en ondersteunt een jeugdige uitstraling. De huid droogt niet zo snel uit en krijgt een matte, gladde en frisse uitstraling. Het ziet er zacht, glad en verzorgd uit en krijgt een aangename look met een mooie, poederachtige structuur. (30ml)